TERMENI SI CONDITII VANZARE ONLINE
 1. Definitii

  SUPERBINGO METROPOLIS - Societatea Comerciala Metropolis Bets SRL, organizata in baza legii romane, avand CUI 15020596, cu sediul in Bistrita, str. Mihai Eminescu, nr. 1-4, parter, organizatoare a jocului de noroc de tip bingo transmis prin intermediul sistemelor retelelor de televiziune;

  SITE - Domeniul superbingo.ro.

  JOCUL DE BINGO TV SUPERBINGO METROPOLIS - este jocul de noroc de tip bingo transmis prin intermediul sistemelor retelelor de televiziune, joc transmis in fiecare zi de duminica, pe canalul tv Antena 1, in intervalul orar 16.00 - 19.00, joc de noroc ce se desfasoara in conformitate cu Regulamentul de Joc aprobat.

  CARTON DE JOC SUPERBINGO METROPOLIS - reprezinta mijlocul de joc auxiliar, care confera dreptul de participare la jocul de bingo tv, in schimbul taxei de participare inscrisa pe carton;

  SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa achizitioneze cartoane de joc pentru editiile duminicale ale partidelor de bingo televizat Superbingo Metropolis mijloace exclusiv electronice.

  AGENT PRORPIU DE VANZARE ONLINE - persoana desemnata de Superbingo Metropolis pentru a efectua, pe seama si in contul participantilor la jocul de bingo tv Superbingo Metropolis prin sistem de achizie a cartoanelor de joc online, a tuturor formalitatilor necesare pentru a conferi dreptul de participare la joc, conform prevederilor Regulamentului de joc si a eventualelor Regulamente ale promotiilor aflate in derulare;

  CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unei singure persoane accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU

  CLIENT - Persoana fizica care a implinit varsta de 18 ani si care are sau obtine acces la SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI.

  DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii

  NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Superbingo Metropolis intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Superbingo Metropolis cu referire la informatiile continute de acesta.

  TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea cartoanelor de joc de catre Superbingo Metropolis catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Superbingo Metropolis.

 2. General

  2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului /Serviciului de catre Client.
  2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/ Serviciului, implica acceptarea Clientului la prezentele termeni si conditii.
  2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.superbingo.ro.
  2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, Superbingo Metropolis sau oricarui tert cu care Superbingo Metropolis are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
  2.5. In cazul in care Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:
  2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de Superbingo Metropolis prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea Superbingo Metropolis de orice natura fara nicio garantie ulterioara din partea Superbingo Metropolis.
  2.5.2. Superbingo Metropolis va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
  2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
  2.6. Clientul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
  2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze Superbingo Metropolis, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Superbingo Metropolis destinate acestui scop.
  2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Superbingo Metropolis.
  2.9. Acest Site este adresat doar persoanelor fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre Superbingo Metropolis, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii.

 3. Contact

  3.1. Superbingo Metropolis publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Membru.
  3.2. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Superbingo Metropolis se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si Superbingo Metropolis, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Superbingo Metropolis in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
  3.3. Superbingo Metropolis isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

 4. Politica de vanzare online

  4.1. Accesul la serviciu
  4.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarei persoane fizice care a implinit varsta de 18 ani care poseda sau isi creeaza un Cont.
  4.1.2. Aceesul la serviciu este permis nonstop, cu exceptia zile de duminica, cand vanzarile se inchid la ora 14:30. Incepand cu orele 19:30, vanzarea va putea fi reluata, pentru achizitia cartoanelor de bingo Tv pentru jocul de bingo tv Superbingo Metropolis de duminica viitoare.
  4.1.3. Pentru a i se permite accesul la serviciu, va trebui sa accepte prevederile Documentulu, precum si sa ia cunostinta de prevedrile Regulamentului de joc.
  4.1.4. Superbingo Metropolis isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel Superbingo Metropolis.
  4.1.5. Fiecare persoana poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Clienti.
  4.1.6. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Superbingo Metropolis isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Serviciu.
  4.2. Produse si servicii
  4.2.1. Superbingo Metropolis vinde cartoane de bingo pentru jocul de noroc superbingo Metropolis, prin agentul propriu de vanzare online.
  4.2.2. Dupa incasarea taxei de participare, agentul propriu de vanzare online va efectua, pentru fiecare cumparator in parte, toate formalitatile cu privire la:
  4.2.2.1. completarea/printarea datelor personale pe spatele cartonului de joc;
  4.2.2.2. introducerea in urna special amenajata a taloanelor gratuite oferite pentru achizitionarea unei serii de 6 cartone de bingo tv;
  4.2.2.3. depunerea, in urna special amenajata, a cartoanelor necastigatoare, dupa data desfasurarii partidei, in cazul participantul la joc nu a obtinut nici un premiu in partida curenta;
  4.2.2.4. va transmite jucatorului, copia electronica a cartoanelor de bingo tv;
  4.2.3. Pretul cartoanelor de bingo tv este in lei.
  4.2.4. Superbingo Metropolis va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea cartoanelor bingo tv comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii. Superbingo Metropolis nu va factura persoane juridice, chiar si la solicitarea Clientilor in acest sens, avand in vedere ca site-ul este adresat exclusiv persoanelor fizice.
  4.2.5. In cazul platilor online Superbingo Metropolis nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.
  4.3. Comanda online
  4.3.1. Clientul poate comanda online cartoane de bingo tv grupate in serii, o serie continand 6 cartoane de joc si 3 talone gratuite, care confera dreptul de participare la extragerile speciale organizate in cadrul emisiunii duminicale Superbingo Metropolis. Comanda minima este de o serie.
  4.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document "comanda emisa"
  4.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca Superbingo Metropolis poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Superbingo Metropolis, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.
  4.3.4. Superbingo Metropolis poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
  4.3.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei;
  4.3.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Superbingo Metropolis;
  4.3.4.3. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
  4.3.4.4. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Superbingo Metropolis si/sau partenerilor acestuia
  4.3.4.5 realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate
  4.3.4.6. pentru alte motive obiective.
  4.3.7. In cazul in care, din diverse cauze imputabile Superbingo Metropolis, clientul a comandat si achitat prin card bancar cartoane bingo tv iar acestea nu au fost alocate jucatorului iar formalitatile privind printarea si participarea la jocul de bingo tv nu au putut fi efectuate de catre agentul de vanzare online, Superbingo Metropolis va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune restituirea contravalorii cortoanelor de bingo tv in contul Clientului, in maxim 48 de ore de la data la care Superbingo Metropolis a luat la cunostinta acest fapt.
  4.3.8. Odata efectuata operatiunea de cumparare a cartoanelor de bingo tv si operatiunile de completare fiind efectuate de catre agentul prorpiu de vanzari online, Clientul nu are dreptul de a anula sau modifica continutul unei comenzi, achitate prin e mijloc de plata electronic.
  4.3.9. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, lunadu-se in considerare pentru contact, noile date modificate corespunzator.
  4.4. Decontarea premiilor.
  4.4.1. Plata premiilor, castigate de catre client, se va face de catre Organizator, conform prevederilor din Regulamentul de Joc, dupa ce castigatorul revendica premiul la tel 021.9594. Decontarea premiilor pentru castigatorii aflati in strainatate se va realiza prin intermediul www.moneybookers.com. Organizatorul va transfera premiile, dupa revendicarea acestora de catre castigator; Premiile sunt in suma bruta, din valoarea acestora urmand sa se retina impozitul pe veniturile din premii si jocuri de noroc, prin stopaj la sursa, conform prevederilor legale in vigoare. La revendicarea premiilor castigate pe cartoane de bingo sau taloane gratuite cumparate on-line, castigatorul va trebui sa trimita pe e-mail sau fax copia actului de identitate pentru decontarea premiilor prin sistemul www.moneybookers.com. Numele de pe actul de identitate trebuie sa corespunda cu cel trecut pe talonul gratuit sau cartonul necastigator In cazul in care Clientul va castiga premii speciale, pe baza cartoanelor necastigatoare de la partida precedenta, Organizatorul va plati premiile castigate numai in conditiile in care acesta detine cartoane valide achizitionate pentru partida curenta. Verificarea se face pe baza evidentei proprii privind cartoanele vandute on line.

 5. Frauda

  5.1. Superbingo Metropolis nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
  5.2. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
  5.3. Superbingo Metropolis declina orice responsabilitate, in situatia in care un Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Superbingo Metropolis.
  5.4. Clientul va informa Superbingo Metropolis asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
  5.5. Superbingo Metropolis nu promoveaza SPAM-ul. Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.
  5.6. Comunicarile realizate de catre Superbingo Metropolis prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
  5.7. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau Superbingo Metropolis. Superbingo Metropolis isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
  5.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
  5.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre Superbingo Metropolis catre Client
  5.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
  5.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre Superbingo Metropolis catre Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

 6. Limitare de responsabilitate

  6.1. Superbingo Metropolis nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Client care utilizeaza Siteul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii
  6.2. In cazul in care un Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre Superbingo Metropolis violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Superbingo Metropolis, conform detaliilor de contact, astfel incat Superbingo Metropolis sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
  6.3. Superbingo Metropolis nu garanteaza clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Superbingo Metropolis.
  6.4. Superbingo Metropolis nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
  6.5. Superbingo Metropolis este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Superbingo Metropolis, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
  6.6. Superbingo Metropolis nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
  6.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
  6.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
  6.6.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului
  6.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

 7. Forta majora si cazul fortuit

  7.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
  7.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
  7.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
  7.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
  7.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.

 8. Litigii

  8.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre Superbingo Metropolis Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".
  8.2. Orice disputa cu referire la prezentul document Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si Superbingo Metropolis se va rezolva mai intai pe cale amiabila.
  8.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Client si Superbingo Metropolis sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul Superbingo Metropolis, in conformitate cu legile romane in vigoare.
  8.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
  8.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 9. Dispozitii finale

  9.1. Superbingo Metropolis isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Clientului.
  9.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, Superbingo Metropolis nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
  9.3. Superbingo Metropolis isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 10. Feedback

  10.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Superbingo Metropolis, va rugam sa ne contactati la numarului de telefon 021/9594, de luni pana duminica, intre orele 09-21, sau prin email la contact@superbingo.ro.
  10.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul superbingo.ro, facutanctionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC Metropolis Bets SRL.

© Ultima modificare: 2014 – Metropolis Bets SRL

Prelucrare date cu caracter personal: S.C. Metropolis Bets S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 27940.

Cumpara
Cartoane