31-03-2014

Promotie online: Aboneaza-te la distractie cu SuperBingo Metropolis!

Pentru ca tu, jucatorul de SuperBingo, esti cel mai important pentru noi ai parte de o noua surpriza marca SuperBingo Metropolis.

In perioada 1 aprilie 2014 – 29 iunie 2014 cumpara cartoane Online, cel putin o serie din toate tipurile de cartoane puse in vanzare, si primesti CADOU un voucher pentru un abonament valabil 30 zile pe AntenaPlay.
 

In mesajul in care primesti datele cartoanelor tale cumparate vei primi un cod de voucher. Trebuie sa accesezi www.antenaplay.ro sectiunea “Login” sa te inregistrezi pe baza codului primit si beneficiezi timp de 30 de zile de un abonament la distractie.

Acum, oriunde esti poti viziona emisiunea ta preferata cat si multe alte productii. AntenaPlay este disponibil pe calculator, laptop, iphone, ipad, android si Smart Tv .

Abonamentul se poate activa pana pe 30 noiembrie 2015 si este valabil 30 zile de la data activarii lui, iar fiecarui jucator i se va atribui un voucher AntenaPlay cel mult o data la 30 de zile, indiferent de numarul tranzactiilor efectuate in intervalul a 30 de zile calendaristice de la prima achizitie.

Cu SuperBingo Metropolis ai parte de Super Premii si Super Distractie!

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti regulamentul oficial al promotiei AICI.

Galerie Foto

Cumpara
Cartoane