01-11-2013

De acum poti cumpara cartoane SuperBingo Metropolis si de la terminalele Qiwi!

Dragi bingomani, pentru a veni in intampinarea voastra cu cele mai rapide si comode solutii, incepand cu data de 1 noiembrie 2013 puteti achizitiona cartoane albastre si portocalii SuperBingo Metropolis prin intermediul terminalelor QIWI din tara. Le puteti gasi in centre comerciale, supermarket-uri si minimarketuri.

Pentru a cumpara trebuie sa accesati sectiunea Alte Servicii, sa apasati pe SuperBingo Metropolis si sa urmati cativa pasi simpli. Trebuie doar sa va completati corect si cu atentie numarul de telefon si datele personale.

Terminalul va elibera o chitanta pe care veti avea toate datele cartoanelor. In acest timp, automat se vor printa cartoanele fizice si depuse in urna pentru extragerile din platou.

Mare atentie! Sa pastrati chitanta. Pe baza acesteia se va face dovada la telefon in direct si revendicarea/decontarea premiului.

De asemenea, prin intermediul terminalelor QIWI puteti plati  rapid si sigur peste 80 de servicii diferite (telefonie mobila, taxa de drum si asigurari, plati on-line, software si jocuri, TV si telefonie, bilete avion, facturi utilitati, etc).

Nu uitati ca terminalele QIWI lucreaza si in weekend! Va dorim multe cartoane castigatoare!

Galerie Foto

Cumpara
Cartoane