29-03-2016

SuperBingo Metropolis intra in vacanta

  SuperBingo Metropolis ia vacanta si isi intrerupe activitatea pentru o perioada.

Citeste mai mult
21-03-2016

Super premii puse in joc pe 27 martie! Afla ce poti sa castigi!

Transforma necastigator in castigator la Partida Speciala a Taloanelor si Cartoanelor uitate! 

Editia din 27 martie iti aduce noi sanse de castig datorita taloanelor gratuite sau a cartoanelor necastigatoare uitate si nedepuse la timp. TOATE intra din nou in joc duminica asta.

Citeste mai mult
20-03-2016

Rezumat Partida 20 martie

Jucatorii SuperBingo Metropolis castiga premii generoase si se distreaza duminica de duminica, urmarind super show-ul de pe Antena 1.

Si nici editia din 27 martie nu va fi mai prejos! Taloanele gratuite sau cartoanele necastigatoare uitate si nedepuse la timp intra din nou in joc!

Striga Bingo la Partida Speciala a Taloanelor si Cartoanelor uitate! Vor fi 50 de extrageri din taloanele si cartoanele uitate iar 1 norocos va intra la premiile telefonice!

Citeste mai mult
14-03-2016

Super premii puse in joc pe 20 martie! Afla ce poti sa castigi!

Super productia ADIO CREDIT revine de saptamana asta la SuperBingo Metropolis!

Valideaza-ti necastigatoarele de la Partida Speciala a lunii martie cu Dubla Norocoasa valabila duminica si da lovitura la indragitul joc de bingo!

La partida din 20 martie poti fi tu castigator!

Intra in joc, ia-ti cartoane portocalii + violet - si poti spune adio grijilor in aceasta primavara!

Citeste mai mult
13-03-2016

Rezumat Partida 13 martie

Editia din 13 martie a fost una norocoasa pentru jucatorii SuperBingo Metropolis! Iar saptamana viitoare, datorita cartoanelor necastigatoare de la Partida Speciala a lunii martie, poti castiga din nou.

Super productia ADIO CREDIT revine! Valideaza-ti necastigatoarele cu Dubla Norocoasa – cartoane portocalii + violet - si poti spune adio grijilor in aceasta primavara!

Citeste mai mult
07-03-2016

Super premii puse in joc pe 13 martie! Afla ce poti sa castigi!

Primavara iti aduce martisoare de milioane la SuperBingo Metropolis!

Partida din 13 martie va fi una speciala, cu premii excelente! Joaca si tu! Pe panoul de premii telefonice, te asteapta cel mai tare martisor din viata ta, cel de 300.000 de lei.
 
Ia-ti Tripla Norocoasa – cartoane albastre, violet si aurii si castiga-l duminica asta!

Citeste mai mult
06-03-2016

Rezumat Partida 6 martie

Prima editie a lunii martie a inceput cu premii bogate, asa cum isi doresc jucatorii nostri! Intr-o superba duminica de primavara, SuperBingo Metropolis a impartit bingomanilor martisoare in sume generoase de bani si masini.

Intra si tu in joc la Partida Speciala a lunii Martie si duminica viitoare poti castiga cel mai tare Martisor din viata ta: 

Super Premiul de 300.000 lei va fi pe panoul de premii telefonice!

Citeste mai mult
29-02-2016

Super premii puse in joc pe 6 martie! Afla ce poti sa castigi!

Primavara vine cu martisoare de milioane la SuperBingo Metropolis! Pregatim o Super Partida Speciala a lunii Martie pe 13 martie cand poti castiga premii exceptionale. Poate fi al tau un premiu care-ti schimba viata in cateva clipe: 300.000 de lei!

Dar, pana atunci, la editia din 6 martie, ai 3 super martisoare intr-un singur premiu – Bani+Casa+Masina! Si poti castiga si suplimentar 10.000 de lei!

Ia-ti Dubla Norocoasa – cartoane portocalii + violet!

Citeste mai mult
28-02-2016

Rezumat Partida 28 februarie

Luna februarie se incheie exceptional pentru jucatorii SuperBingo Metropolis! S-a realizat Bingo Acumulat + SuperBingo! Posesorul cartonului cu nr. 1050 - serie top 3.290 se imbogateste cu 170.000 de lei!

Vine luna martie iar SuperBingo pregateste martisoare de milioane!

Pe 13 martie, te asteapta Super Partida Speciala a lunii Martie! Pregateste-te din timp si castiga suplimentar la editia in 6 martie 10.000 de lei!

Citeste mai mult
22-02-2016

Super premii puse in joc pe 28 februarie! Afla ce poti sa castigi!

SuperBingo Metropolis pregateste o primavara bogata cu premii exceptionale pentru jucatorii sai! Duminica asta, pe 28 februarie, cu Dubla Norocoasacartoane portocalii si violet, poti castiga si tu premiul vedeta Bani+Casa+Masina!

Pe langa Marele Premiu de la concursul telefonic, sunt in joc multe alte premii generoase! Atat la premiile telefonice, cat si la jocul de bingo.

Intra si tu in joc si castiga pe bune! Sume mari de bani, super masini si case!

Citeste mai mult
Cumpara
Cartoane