02-02-2016

Ionela Maria Roman din Arad a castigat cu cartoane cumparate online o Dacia Logan + 5.000 de lei!

Ionela Maria Roman din Arad a castigat cu cartoane cumparate online o Dacia Logan + 5.000 de lei la SuperBingo Metropolis. Ea nu a fost singura care a dat lovitura cumparand online ci si alti doi castigatori de duminica si-au achizitionat simplu si usor de pe www.superbingo.ro. Toti isi cumpara cartoane online pentru ca ei considera ca este mult mai simplu si usor sa le achizitioneze in acest mod. 

Citeste mai mult
01-02-2016

Super premii puse in joc pe 7 februarie! Afla ce poti sa castigi!

Luna iubirii incepe cu vesti minunate pentru jucatorii SuperBingo Metropolis! Sarbatoarea premiilor fabuloase continua! Aveti inca o sansa CASA castigati!

La partida din 7 februarie, ia-ti Dubla Norocoasa - cartoane portocalii + violet - si poti castiga la premiile telefonice premiul vedeta – BANI+CASA+MASINA!


De asemenea, ai o sansa in plus si la jocul de bingo! Bila maxima la Bingo Acumulat a ajuns la 46!

Citeste mai mult
31-01-2016

Rezumat Partida 31 ianuarie

SuperBingo Metropolis incheie luna ianuarie cu premii demne de un rasfat pe cinste pentru jucatorii sai! La concursul telefonic, toti norocosii sunati au castigat atat bani, cat si masini !

S-a dat lovitura si cu cartoane cumparate ONLINE! Dl Lemnaru din Bucuresti devenind posesorul unei Dacii Logan, dar si al unei frumoase sume de bani: 5.000 de lei.

La partida din 7 februarie, ia-ti Dubla Norocoasa - cartoane portocalii + violet - si poti castiga la premiile telefonice premiul vedeta – BANI+CASA+MASINA!

Citeste mai mult
26-01-2016

Ion Samian din Botosani a castigat cu un singur carton necastigator o Dacia Logan + 5.000 de lei!

Ion Samian din Botosani a castigat cu un carton necastigator o Dacia Logan + 5.000 de lei duminica la SuperBingo Metropolis. El este jucator cu state vechi la SuperBingo Metropolis si a crezut mereu in sansa lui. 

Citeste mai mult
25-01-2016

Super premii puse in joc pe 31 ianuarie! Afla ce poti sa castigi!

La ultima editie a lunii ianuarie, SuperBingo Metropolis pune in joc premii care-ti schimba viata!

Ce-si doresc romanii in noul an? Sa castige bani, sa aiba masina noua si sa se mute in casa noua! Jocul tau preferat de bingo iti implineste visul!

La partida din 31 ianuarie cu Dubla Norocoasa – 
cartoane portocalii + violet - poti castiga 3 premii intr-unul: BANI+CASA+MASINA!

Citeste mai mult
24-01-2016

Rezumat Partida 24 ianuarie

SuperBingo  Metropolis a sarbatorit Ziua Unirii cu premii pe cinste într-o partida speciala! S-au dat masini si sume mari de bani iar saptamana viitoare jucatorii nostri vor putea da din nou lovitura.

La partida din 31 ianuarie cu Dubla Norocoasa – cartoane portocalii + violet - poti castiga premiul care-ti schimba viata – BANI+CASA+MASINA!

Citeste mai mult
19-01-2016

Dumitru Oprea din Bucuresti a castigat cu cartoane uitate o Dacia Logan+10.000 de lei!

Dumitru Oprea este un pensionar fericit! El a castigat duminica o Dacia Logan + 10.000 de lei cu cartoane pe care a uitat sa le depuna: “Saptamana trecuta agentul de la care cumpar in mod normal cartoane mi-a spus ca ma pot uita acasa sa vad daca am ceva taloane sau cartoane uitate pentru ca pot intra in joc cu ele” ne povesteste domnul Oprea. 

Citeste mai mult
18-01-2016

Super premii puse in joc pe 24 ianuarie! Afla ce poti sa castigi!

Sarbatoarea premiilor speciale contina si în 2016 la Super Bingo Metropolis!

De Ziua Unirii, Super Bingo Metropolis uneste 3 premii speciale intr-unul singur! Pe panoul de premii telefonice revine premiul vedeta BANI + CASA + MASINA.
 

Cu Dubla Norocoasa – cartoane tricolore + violet, de Ziua Unirii, poti castiga 3 premii intr-unul singur.

Citeste mai mult
17-01-2016

Rezumat Partida 17 ianuarie

La SuperBingo Metropolis a nins cu super premii la partida de azi! Jucatorii nostri au castigat masini si sume importante de bani! Iar saptamana viitoare vestile sunt la fel de bune pentru bingomani.

De Ziua Unirii, Super Bingo Metropolis uneste 3 premii speciale intr-unul singur! Pe panoul de premii telefonice revine premiul vedeta BANI + CASA + MASINA.

Citeste mai mult
12-01-2016

Ionel Andrei din jud.Braila a castigat duminica la SuperBingo Metropolis o Dacia Logan+10.000 de lei!

Ionel Andrei este inca un castigator fericit care a jucat si a castigat la SuperBingo Metropolis. Duminica el se afla in fata televizorului si nu i-a venit sa creada cand a auzit ca este sunat chiar de Romica Tociu si Cornel Palade. El a avut Dubla Norocoasa – cartoane violet si cartoane portocalii – si cu aceasta a castigat la premiile telefonice o Dacia Logan + 10.000 de lei. 

Citeste mai mult
Cumpara
Cartoane