1. Cum imi fac cont?

  Pentru a iti crea un cont pe www.superbingo.ro trebuie sa apesi pe butonul din dreapta sus a ecranului, sa alegi optiunea “Creaza cont nou” si sa completezi datele tale personale. In cel mai scurt timp vei primi pe adresa de email cu care te-ai inregistrat un email de confirmare.

 2. Cum cumpar cartoane?

  Pentru a cumpara cartoane online trebuie sa te inregistrezi in contul tau. Automat vei fi directionat in pagina de cumparare. Alege numarul de cartoane sau topuri dorit si apoi verifica cu atentie datele care vor fi imprimate pe talon. Apasa butonul “Cumpara”, vei fi redirectionat in pagina procesorului de plati online. Dupa ce ai confirmat comanda, in cel mai scurt timp, vei primi un e-mail cu detaliile comenzii tale. Cartoanele se pot descarca de pe site pe baza codului primit pe email.

 3. Cum platesc?

  Pentru a asigura un serviciu sigur si eficient pentru plata comenzilor online cu card, comenzile de cartoane sunt procesate de catre PayU Romania in numele Metropolis BETS SRL

  Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 4. Ce fac cu taloanele gratuite?

  In cazul cartoanelor cumparate online, taloanele gratuite sunt introduse automat de catre Super Bingo Metropolis in urnele pentru extragere.

 5. Cum depun cartoanele necastigatoare?

  La fel ca in cazul taloanelor gratuite, cele necastigatoare sunt introduse automat in urnele pentru extragere.

 6. Am uitat parola

  In cazul in care ai uitat parola contului tau, apasa butonul contul meu si sub sectiunea de “Autentificare” vei gasi optiunea “Recuperare parola”.

Promotia "VaRADE 500.000 lei"
 1. Cat dureaza promotia

  Promotia se desfasoara in perioada: 01.06.2014 - 06.07.2014

 2. Ce este talonul razuibil?

  Talonul razuibil este eliberat doar în situatia achizitionarii unei serii de cartoane de joc, o serie fiind compusa din sase cartoane de joc SuperBingo Metropolis.Pe fata fiecarui talon razuibil se afla o sectiune/chenar sub care posesorul de drept al acestuia poate descoperi (prin razuire) fie premii instant, care se vor atribui/deconta pe loc de la distribuitorii autorizati SuperBingo Metropolis, fie un cod alfanumeric, care ii va conferi participantului dreptul de a se inscrie in cursa pentru extragerile speciale duminicale.
  Pe verso fiecarui talon razuibil este tiparita o caseta în care jucatorul îsi va completa lizibil datele de identificare solicitate de Organizator, pentru decontarea premiilor castigate.

 3. Cum inregistrez codul?

  Posesorii taloanelor razuibile care au descoperit sub chenar un cod alfanumeric, vor intra în cursa pentru extragerile speciale duminicale prin transmiterea codului fie prin SMS la nr. 1316- numar cu tarif de 0,15 euro faraTVA, valabil în retelele Orange, Vodafone si Cosmote - fie gratuit pe www.superbingo.ro, pâna cel târziu în fiecare zi de duminica din perioada de desfasurare a promotiei, ora 14:30.
  Pentru persoanele ce achizitioneaza cartoane online, sau de la terminalele de plati electronice Qiwi, RomPay sau ZebraPay, codul este introdus automat in promotie, in momentul finalizarii comenzii.

 4. De cate ori ma pot inscrie?

  Fiecare cod alfanumeric da dreptul jucatorului de a se inscrie o singura data in cursa pentru extragerile speciale si sa participe la extragerile speciale din fiecare editie duminicala din perioada de desfasurare a prezentei promotii, conditia de validare a castigului fiind detinerea de cartoane de joc Super Bingo Metropolis valabile pentru editia curenta (cea in care a fost extras).

 5. Decontarea premiilor se face astfel:

  - premiile castigate pe loc constand fie in sume fixe a 100 lei, fie in serii de cartoane de joc, se vor deconta astfel: - fie la agentul de vanzare autorizat care a vandut seria de cartoane aferenta talonului razuibil, fie la oricare din agentiile judetene sau sediile SuperBingo Metropolis. Jucatorii ce au achizitionat cartoane de la terminalele de plati electronice trebuie sa se adreseze unui agent SuperBingo Metropolis, unei agentii judetente sau sediu SuperBingo.
  - premiile constand in vouchere AntenaPlay vor intra in posesia castigatorilor astfel: castigatorii acestor premii isi vor crea cont pe www.superbingo.ro , urmand a introduce in sectiunea dedicata seria talonului razuibil. Castgatorul va primi pe e-mail codul de activare al abonamentului AntenaPlay valabil o luna de zile. In cazul in care castigatorul are deja cont creat pe site-ul mai sus mentionat, va putea folosi acel cont pentru a intra in posesia voucherului castigat.
  Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi regulamentul oficial al promotiei

Promotia “Aboneaza-te la distractie cu SuperBingo Metropolis”
 1. promotia se desfasoara in perioada 01.04.2014 - 28.09.2014 si se adreseaza exclusiv jucatorilor online de SuperBingo Metropolis

 2. in aceasta perioada toti jucatorii ce intra pe www.superbingo.ro si cumpara cel putin o serie de cartoane din toate tipurile puse la vanzare in momentul respectiv primesc GRATUIT un voucher AntenaPlay

 3. in emailul in care jucatorul primeste datele cartoanelor cumparate va primi si un cod de voucher pentru activarea abonamentului AntenaPlay.ro

 4. pentru activare jucatorul trebuie sa intre pe www.antenaplay.ro , sa acceseze sectiunea „Login” sa se inregistreze si sa introduca codul.

 5. Abonamentul se poate activa pana in 30 noiembrie 2015 si este valabil 30 zile de la data activarii lui

 6. fiecaruia jucator i se va atribui un voucher AntenaPlay cel mult o data la 30 de zile, indiferent de numarul tranzactiilor efectuate in intervalul a 30 de zile calendaristice de la prima achizitie

Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi regulamentul oficial al promotiei aici

Cumpara
Cartoane